RM Måleri AB

Tapetsering Göteborg

Vi är proffs på alla tjänster inom målning och tapetsering i Göteborg. Vi hjälper dig som privatperson, likväl företagskunder med stora och små projekt. Är du i behov av tapetsering? Då har du kommit rätt! Vi är proffs på tapetsering och skapar rätt resultat till rätt pris.

tapetsering

Våra måleritjänster

Vi är din lokala målare i Göteborg och hjälper dig med prisvärda, kvalitetssäkrade tjänster inom måleri. Detta gäller såväl tapetsering, invändig och utvändig målning, oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller företag. Inget arbete är för stort – eller litet för oss! Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är tapetsering, målning av trapphus, golv, väggar och fasader.

ROT-avdrag direkt på fakturan

När du anlitar oss på RM Måleri AB får du alltid 30% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Och du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan.

Tapetsering Göteborg

Vi är experter på tapetsering i Göteborg. Tack vare över 20 års branscherfarenhet säkerställer vi ett professionellt utfört jobb, utan att det behöver kosta skjortan.

En ny tapet kan helt förändra karaktären på en rum. Rätt val ger rummet ett ordentligt lyft, medan ett sämre val kan skapa mindre trivsel.

Vilket tapet du ska välja beror på mycket på rummets användning och vilka egenskaper tapeten bör ha. Det finns såväl papperstapeter och textiltapeter av bomull eller lin som plasttapeter och papperstapeter med en smutsavvisande plastyta. Ditt val bör bland annat baseras på hur motståndskraftig tapeten behöver vara mot damm, väta och smuts. Därtill ska valet helst harmonisera med husets karaktär och byggnadsstil.

I Göteborg så finns många tapetserare. Vi är därför extremt måna om de uppdragen vi får förtroende i och se alltid till att våra kunder blir nöjda. Vi åtar oss tapetserings uppdrag från både företag samt privatpersoner, inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Professionell målerifirma i Göteborg

Att anlita oss som din lokala målare för tapetsering i Göteborg innebär att du får en högklassig service där vi har fokus på bra resultat och nöjda kunder. Dessutom erbjuder vi våra tjänster till några av marknadens bästa priser, utan att kompromissa på kvalitet. För oss är det lika viktigt att värna om dig som kund, vår personal och miljön. Vi kvalitetssäkrar våra tjänster och rutiner ständigt genom att identifiera och utvärdera förbättringsmöjligheter. Upptäcker vi något fel, gör vi vad som krävs för att åtgärda och i framtiden förebygga att liknande händelser dyker upp. Vårt mål är att du alltid ska känna dig trygg när du anlitar oss, kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Välkommen till oss på RM Måleri AB du också!