Om oss

Din pålitliga målerifirma

Välkommen till oss på RM Måleri! RM Måleri AB grundades år 2010, men vår personal har mer än 15 års erfarenhet inom måleribranschen.

Vi utför alla typer av tjänster inom måleri i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka med omnejd. Detta gäller såväl invändig och utvändig målning, oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller företag. Inget arbete är för stort – eller litet för oss! Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är målning av trapphus, golv, väggar och fasader.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss som målare i Mölndal. Det är därför vi alltid ger nöjd kund-garanti på våra arbeten. Hos oss får du ett ordentligt utfört arbete redan från början, och har dessutom extra trygghet om något skulle gå fel. Oavsett storlek,  så utför vi projekten med samma känsla för detalj och genuint engagemang.

Vi är ansvarsförsäkrade och anslutna till rådande kollektivavtal. Självfallet innehar vi F-skattesedel och du har även rätt till ROT-avdrag – detta hjälper vi självklart dig med!

Frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig så snart som möjligt!

Kontakta oss

RM Måleri är din målare i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka med omnejd – vi hjälper dig med det mesta relaterat till måleri – från tapetsering till större renoveringar.

Skicka förfrågan