RM Måleri AB

Målare Kungsbacka

Vi på RM Måleri är din lokala målare i Kungsbacka med lång och bred erfarenhet av alla typer av tjänster inom måleri. Oavsett om du är privatkund eller företagskund målar, renoverar och tapetserar vi för alla och tar oss ann uppdrag i alla storlekar.

nymålat hus kungsbacka

Utför alla typer av tjänster inom måleri

Vi utför alla tjänster inom måleri för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vanliga uppdrag är invändig och utvändig måleri samt tapetsering i lägenheter, villor, fritidshus, radhus med mera. Arbetet utförs snabbt och effektivt utan att kompromissa på detaljerna.

Målning

Sätter färg på dina väggar i din bostad eller lokal. För att säkerställa hög kvalitet görs grundarbetet noggrant vilket inkluderar borttagning av tapet, spackling och skrapning. Förutom helheten målar vi självklart även snickerier som t.ex. trappor, dörrkarmar, fönster, lister och räcken.

Fasadmålning

Fasadens färg är bostadens yttersta skydd och fasadmålning ger även din bostad ett rejält lyft. I många fall leder det dessutom till en värdeökning som är högre än kostnaden för målningen.

Tapetsering

Vi hjälper dig med professionell tapetsering när du vill fräscha upp din bostad. Oavsett om du vill ha en mönstrad, väv, non-woven eller vinyltapet kan våra erfarna målare hjälpa dig med finishen du vill uppnå.

ROT-avdrag direkt på fakturan

När du anlitar oss på RM Måleri som din målerifirma i Kungsbacka får du 30% ROT-avdrag på arbetskostnaden direkt på fakturan. Vi sköter all administration utan extra kostnad.

Målare i Kungsbacka som sätter färg på vardagen

Ny färg kan göra under på din bostad – och ökar även värdet. Vi är en kreativ målerifirma i Kungsbacka med lång erfarenhet som har kunskapen som krävs för att utföra jobbet på rätt sätt från början.

Vi lämnar kostnadsfri offert med fast pris så du i lugn och ro kan bestämma dig. Med fast pris får du en trygghet i att inga oväntade överraskningar dyker upp under och efter arbetet utförts. Vi tar oss an både komplett målning från grunden likväl som ommålningar för att fräscha upp din omgivning.

Vad kostar det att anlita en målare i Kungsbacka?

Överväger du om du ska måla själv eller anlita en professionell målare i Kungsbacka? Mindre ytor går ofta bra att måla själv men fördelarna med att anlita en målerifirma är många. Först och främst får du ett professionellt resultat men du sparar också tiden att köpa färg, förbereda, måla och städa.

Den största kostnaden med att anlita ett måleriföretag är arbetskostnaden. Med den nuvarande förmånen ROT-avdrag kan du göra avdrag på 30% av arbetskostnaden – upp till 50 000 kr per år och person. Det gör att det inte längre är lika lönsamt att gör jobbet själv.