RM Måleri AB

Fasadmålning Göteborg

Vi på RM Måleri är proffs på målning i alla dess former. Våra målare hjälper både privatpersoner och företag med kvalitetssäkrade måleritjänster – utan att det kostar skjortan. Välkommen till oss på RM Måleri i Göteborg!

fasadmålning göteborg

Våra måleritjänster

Vi är din lokala målare i Göteborg och hjälper dig med prisvärda, kvalitetssäkrade tjänster inom måleri. Detta gäller såväl invändig och utvändig målning, oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller företag. Inget arbete är för stort – eller litet för oss! Några exempel på vad vi kan hjälpa dig med är målning av trapphus, golv, väggar och fasader.

30% avdrag direkt på fakturan

När du anlitar oss på RM Måleri AB får du alltid 30% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Och du behöver inte göra något själv, vi gör avdraget direkt på fakturan.

Fasadmålning Göteborg

Förr eller senare kommer färgen på din fasad bli sliten och börja flagna. Färgens skyddande effekt försämras succesivt med tiden och du riskerar till slut att få fuktskador. En nymålad fasad återställer fasadens skydd och kommer samtidigt ge din bostad ett rejält lyft, i värde men även utseendemässigt.

Många funderar på om man ska måla om själv eller anlita ett måleriföretag. Förutom att du slipper jobbet som kan vara ganska omfattande vid fasadmålning, får du tid till annat och dessutom ett professionellt resultat på köpet. Den största kostnaden när du anlitar ett måleriföretag är arbetskostnaden. Eftersom du kan göra ROT-avdrag på hela 30% av arbetskostnaden blir det inte så mycket dyrare än du kanske tror.

Att anlita oss som målerifirma

Att anlita oss som din lokala målare för fasadmålning i Göteborg innebär att du får en högklassig service där vi har fokus på bra resultat och nöjda kunder. Dessutom erbjuder vi våra tjänster till några av marknadens bästa priser, utan att kompromissa på kvalitet. För oss är det lika viktigt att värna om dig som kund, vår personal och miljön. Vi kvalitetssäkrar våra tjänster och rutiner ständigt genom att identifiera och utvärdera förbättringsmöjligheter. Upptäcker vi något fel, gör vi vad som krävs för att åtgärda och i framtiden förebygga att liknande händelser dyker upp. Vårt mål är att du alltid ska känna dig trygg när du anlitar oss, kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Välkommen till oss på RM Måleri AB du också!