RM Måleri AB

Målare Göteborg

RM Måleri AB – din professionella målerifirma i Göteborg. Vi hjälper dig som privatperson och företagskund med stora och små projekt. Är du i behov av en målare i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi har lång erfarenhet av måleriuppdrag och förverkligar dina renoveringsdrömmar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och bli en av våra många nöjda kunder.

tapetsering

Våra måleritjänster i Göteborg

Vi är din lokala målare och erbjuder prisvärda, kvalitetssäkrade tjänster inom måleri. Detta gäller fasadmålning, inomhusmålning, likväl tapetsering. Inget arbete är för stort – eller för litet, oavsett om du är privatperson, en bostadsrättsförening eller ett företag. Några exempel på våra populära tjänster är målning av trapphus, golv, väggar och fasader. Utanför Göteborg jobbar vi även ofta med målning i Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Kållered med omnejder.

ROT-avdrag direkt på fakturan

När du anlitar oss på RM Måleri AB som din lokala måleri i Göteborg med omnejd får du 30% skattereduktion på hela arbetskostnaden. Och det bästa av allt – du behöver inte göra något själv, avdraget görs direkt på fakturan.

Professionell målare i Göteborg

Att anlita oss som din lokala målare i Göteborg är tryggt, enkelt och med garanterat bra resultat – kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom erbjuder vi våra populära tjänster till några av marknadens bästa priser, utan att kompromissa på kvaliteten. För att säkerställa ett perfekt resultat arbetar vi noggrant med förarbetet. Det är här grunden läggs till det som avgör hur bra resultatet blir.

För oss är det lika viktigt att värna om dig som kund, vår personal och miljön. Vi kvalitetssäkrar våra tjänster och rutiner ständigt genom att identifiera och utvärdera förbättringsmöjligheter. Upptäcker vi något fel, gör vi vad som krävs för att åtgärda och i framtiden förebygga att liknande händelser dyker upp.

Välkommen till oss på RM Måleri AB du också!